ClubNieuws

Vol ongeloof bereikte ons het bericht dat Bart Braafhart (oud voorzitter Trefpunt ) op 61 jarige leeftijd aan de gevolgen van een zwaar hartinfarct in zijn Salla is overleden op 12-2-2019.

Bedrijfsuitje van Ralton engineering b.v.

Op zaterdag 26 januari 2019 was er een geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd bij S.V. het Trefpunt.

05-02-2019

Sfeerimpressie Nieuwjaarsinstuif 19-01-2019

B & W Albrandswaard, plus raadsleden schieten bij het Trefpunt

Woensdag 9 januari werd een oude traditie in ere hersteld. Na een paar jaar te hebben overgeslagen kon het gemeentebestuur eindelijk weer eens onderling de krachten meten met een schietwedstrijd bij het Trefpunt. De uitnodiging van de schietvereniging heeft een aantal jaren gestagneerd door dat de agenda’s niet op elkaar konden worden afgestemd.

Na de koffie en een woord van ontvangst kon er eindelijk worden begonnen met de voorbereiding. Onder deskundige leiding werd de werking van de luchtwapens en de vorm van de wedstrijd uitgelegd.  Een ieder moest tien schoten met pistool en geweer doen.

Wat voor de een makkie was om met pistool te schieten bleek voor een ander iets moeilijker te zijn. Het schieten met een geweer was voor de meesten iets gemakkelijker.

Burgemeester Hans Wagner deed het ondanks een zwakke rug niet geheel onverdienstelijk. Ondanks de voorkeur voor pistool wist hij met geweer zijn beste score neer te zetten.

Maret Rombout had al een aantal jaren gehoopt eens mee te kunnen doen met een “Gemeente-avond’ bij de schietvereniging en uiteindelijk werd dit haar eerste en sprak de hoop uit dat er een vrouwelijke winnares uit de bus zou komen. Bas Boender heeft nog geprobeerd om de wens van Maret om te zetten in een mannelijke winnaar maar is hier in niet geslaagd.

Onder het genot van een hapje, bitterballen en een drankje was het tijd voor de prijsuitreiking.

Uit eindelijk bleek Suzanne Voogdgeert de beste score neer te hebben gezet met Maret op een tweede plaats. Suzanne mocht de wisselbokaal ”de Dexolscup” voor een jaartje meenemen.

Achteraf vonden allen dat deze zeer gezellige avond weer een jaarlijks treffen moet worden en vonden het jammer van de gemiste jaren.

15-01-2019

Veel prijzen Trefpunt schutters op  kampioenschap Zuid-Holland.

Op het kampioenschap van Zuid-Holland hebben de schutters van het Trefpunt weer de nodige prijzen weggesleept. Deze wedstrijd telt ook mee voor de ranking op weg naar  het Nederlands kampioenschap.

Leonie Nijhoff was met een persoonlijk record de beste bij de dames hoofdklasse luchtpistool en won goud. Michael Riethoff was wat minder fortuinlijk met een vijfde plaats bij de heren.

Ravi Braad verdiende een gouden medaille bij de junioren-D opgelegd en Ger Snijders had een zilveren medaille bij de Veteranen klasse. In de zelfde klasse bezette Ank Losekoot een derde plaats.

Ook voor het pistoolteam hoofdklasse, Leonie, Michael en Egbert Nauta was er een gouden plak.

Het team bij de veteranen, Alex Kreijl, Jean Paul en Victor Pfeifer deden het ook goed en veroverden eveneens goud.

Stefano Spek behaalde zijn zoveelste gouden plak bij de heren hoofdklasse luchtgeweer.

De junioren deden het ook goed en zo verdiende Bjorn de Zeeuw een zilveren plak. Bij hetzelfde onderdeel werden Julian Winterswijk 4e en Sem Braad  6e maar behaalden als team samen met Bjorn goud bij de junioren lucht geweer.

Iris Groenenboom was goed voor zilver bij de dames hoofdklasse en John Harmsen had eveneens zilver bij de veteranen terwijl Ank Losekoot in deze klasse brons veroverde.

Leen de Hooge, hij komt uit in  de klasse voor veteranen-B opglegd, mocht ook een zilveren medaille mee naar huis nemen.

Al met al weer een prima resultaat voor de Trefpunters.

17-12-2018

Briljant-toernooi.

Het Briljant-toernooi is geschoten, er zijn verrassende scores neergezet. Natuurlijk is iedereen nieuwsgierig naar zijn/haar plaats op de ranglijst ... deze kunt u hier vinden.

Wel kunnen we alvast verklappen dat de 10 punts briljant is gewonnen door Jan van Driel.

04-11-2018

SummerCup.

De prijzen van de SummerCup zijn verdeeld, het was een spannende strijd tussen Julian, John H. en Ravi.

De derde plek ging naar John H., de tweede plek ging naar Julian ... dus de hoofdprijs ging naar de jongste, Ravi.

Alle deelnemers bedankt, het was een mooi experiment om volgend jaar te herhalen.

29-09-2018